TrackGPS

Elérhető a két tényezős hitelesítés a TrackGPS alkalmazásban

Elérhető a két tényezős hitelesítés a TrackGPS alkalmazásban

21/04/2023

A  TrackGPS flottakezelő megoldás társítja a GPS-követő eszközök, a Bluetooth érzékelők és a járművek CAN-adatainak pontosságát a videotelematikus adatokkal, mindezt a gépkocsivezetők, a járművek és a flottabefektetések védelmében.

Ugyancsak a felhasználók adatainak védelme érdekében a  TrackGPS applikáció a rendelkezésre bocsátja a 2FA (Two Factor Authentication) funkciót.

A Two Factor Authentication még több biztonságot nyújt, a felhasználónak két hitelesítési szakaszon kell átmennie ahhoz, hogy hozzáférjen a TrackGPS flottamenedzsment alkalmazáshoz.

A  2FA TrackGPS  használata lényeges a cég adatainak védelme és a biztonsági problémák megelőzése érdekében. A felhasználófiókhoz való hozzáférés előtt a felhasználók beírják az egyéni biztonsági kódjukat, amelyre a Google Authenticator révén tesznek szert, amit le kell tölteni a mobiltelefonra.

Az ügyfelek személyes adatainak védelme nagyon fontos, ezért megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a platformunkon való navigálás biztonságos és könnyű legyen.  Arra buzdítjuk a felhasználókat, hogy aktiválják a két faktoros hitelesítést, és fontolják meg a további biztonsági intézkedéseket, mint például az erős jelszó használatát és annak gyakori cseréjét. Együtt csökkenthetjük az online csalás kockázatát és megvédhetjük az adatokat!

Kategóriák

Contact

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.