TrackGPS

Hűtött szállítás

Azoknak a cégeknek, amelyek romlandó árut szállítanak, olyan gépkocsira van szükségük, amelyek rendelkeznek hűtési funkcióval. A hőmérséklet és a nedvesség szigorú ellenőrzése fontos az áru minőségének megőrzése szempontjából a szállítás/megállás teljes időtartama alatt.    

A TrackGPS a Bluetooth alapján működő hatékony berendezés által biztosítja a hőmérséklet monitorozását a hűtőberendezéssel ellátott teherkocsiknál. Az érzékelők wireless módon kommunikálnak egymással, tehát nem lesz szükség olyan beavatkozásra, amely érinteni a hűtőláda épségét. Be lehet állítani automata vészjelzőt, amely jelzi a hőmérséklet- vagy a nedvesség megváltozását, vagy az ajtók kinyitását harmadik fél által. 

A figyelmes monitorozás nem korlátozódik a romlandó árukra, hanem olyan áruk esetében is alkalmazható, amelyek speciális szállítási körülményeket igényelnek.  Úgyszintén optimalizálhatod az útvonalakat, hogy időt és üzemanyagot takaríts meg, és követheted a rakomány állapotát még akkor is, ha azt lekapcsolták a nyergesvontatóról.

TELJES MEGOLDÁSOK EGY HŰTŐLÁDÁS SZÁLLÍTÁS TERÜLETEN TEVÉKENYKEDŐ FLOTTA IRÁNYÍTÁSÁRA ÉS NYOMON KÖVETÉSÉRE:

VEHICLE TRACKING

A TrackGPS alapvető funkciója a flotta alapszintű GPS-es megfigyelését biztosítja.

SZABÁLYOZHATÓ HŐMÉRSÉKLET ÉS PÁRATARTALOM

Egy funkció a hőmérséklet valamint a szállítási környezet és körülmények szigorú ellenőrzésére.

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Lehetővé teszi a jármű valós idejű ellenőrzését, a különjelentéseket kiállítását és a riasztások vagy értesítések beállítását.

FÉLPÓTKOCSIK NYOMON KÖVETÉSE

Nyomon követi és felügyeli a rakodóterületeket, még akkor is, ha nincs kapcsolat a traktorfejjel és nincs áramellátás.

TRACKGPS SZOLGÁLTATÁSOKAT HASZNÁLÓ ÜGYFELEK:

FEDEZZE FEL A TRACKGPST HASZNÁLÓ CÉGEK SIKERTÖRTÉNETEIT!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.