TrackGPS

Vehicle Tracking

A megoldás lefedi a gépkocsipark főbb nyomonkövetési szükségleteit, valós időn belül komplex információkat biztosít a gépkocsikról a webes vagy a mobilalkalmazás által.

Hogyan működik?

Az alapszintű monitorozás társítja a telematikus információkat  (lokalizálás, útvonal, útválasztás, kiszállási/megállás/lassítási idő) a gépkocsiflotta menedzsmentjéhez szükséges hasznos jelentések generálásával (FAZ, ütemtervek, munkabeosztás, útvonaltól való eltérés, hotspot-ok, sebesség stb).

A személyre szabott dashboard részletekkel szolgál a gépkocsiparkot alkotó járművek helyzetéről (közlekedés során, leálló, megállított), a megtett távolságról, a legnagyobb sebességekről, vészjelzésekről és értesítésekről, mint a GSM-jel hiánya, dokumentumok (ITP, RCA, CASCO) érvényességének lejárta. 

Az út kiválasztása az Alapszintű monitorozásba illesztett útvonal optimalizálását valósítja meg. Olyan funkciók állnak a rendelkezésre mint a Google Routes és Google Places,  amelyek segítségével ki lehet számítani azt az időt, amíg eljutsz az úticélhoz, és utasításokat kaphatsz az optimális útvonalakról.  

Előnyök

Üzemanyag-fogyasztás 25%-os csökkentése
Gépkocsipark karbantartási költségeinek akár 20%-os csökkentése
Termelékenység akár 40%-os növekedése
Közlekedési bírságok vagy a közlekedési balesetek közel 15%-os csökkentése
Közel 70%-kal hatékonyabb és biztonságosabb vezetési stílus
A befektetés szavatolt megtérülése

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA MONITORIZARE DE BAZĂ