TrackGPS

Car Sharing

Ez a megoldás azon gépkocsiparkok menedzsmentjének jó, amelyekben a több tíz vagy több száz gépkocsit több felhasználó használja.

Ez a megoldás azon gépkocsiparkok menedzsmentjének jó, amelyekben a több tíz vagy több száz gépkocsit több felhasználó használja.  Két nagy probléma van ilyenkor: vagy a gépkocsik nagy száma, amikor a kihasználtság a gépkocsikra lebontva alacsony, vagy fordítva, a gépkocsik alacsony száma, mert ezeket hatékonyan kell kiosztani a gépkocsivezetők között.

Hogyan működik?

A megoldás egy belső ticketing rendszer azon alkalmazottak számára, akiknek jogukban áll használni a cég autóit. A gépkocsivezetők létrehozhatnak, követhetnek vagy törölhetnek egy foglalást, a szükségletektől függően. 

A foglalási utalványok menedzsmentjét a flotta menedzsere közvetlenül végzi el a  TrackGPS alkalmazással, amely segítségével egyetlen SMS-sel akár blokkolni lehet egy autót, vagy ugyanígy fel lehet oldani a blokkolást.

Előnyök

A használati és karbantartási költségek akár 20%-os csökkenése
A gépkocsik védelmének biztosítása, azokat mozgásképtelenné tevő funkció alkalmazásával lopás esetében
A gépkocsipark hatékonyságának növelése

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA CAR SHARING

EGY ÖSSZETETTEBB ELEMZÉS ÉRDEKÉBEN JAVASOLJUK, HOGY A FUNKCIÓT A KÖVETKEZŐKKEL EGYÜTT TELEPÍTSE:

ADATOK LEOLVASÁSA A FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉPRŐL (CAN)

Lehetővé teszi a jármű fedélzeti számítógépén futó adatok valós idejű ellenőrzését.

JÁRMŰVEZETŐ-AZONOSÍTÁSA

Olyan cégekének ajánlott, ahol a járművet több alkalmazott is használja, vagy az alkalmazott több járművet is használ a munkavégzés során.