TrackGPS

Félpótkocsik monitorozása

Az eszköz valós időben nyújt információt a félpótkocsik helyéről vagy a megtett távolságról, anélkül, hogy azt állandóan csatlakoztathatnák a vontatófejhez. Továbbá lehetőséget biztosít a ki-/berakodásra használt helyiség ajtajainak bezárására/kinyitása még akkor is, ha a félpótkocsi nincs összekapcsolva a vontatófejjel.

A félpótkocsik nyergesvontatótól független monitorozása nagyon fontos aspektus az áru biztonságát illetően. A megoldás feltételezi a be/kirakodási helyiségek ajtóinak becsukásának/kinyitásának valós időn belül történő nyomon követését még akkor is, ha ezeket lekapcsolják a vontatóról, és nincs állandó áramellátásuk.

Hogyan működik?

Az ajtókon és a specifikus berendezéseken mágneses szenzorokat helyeznek el nagyon erős belső elemekkel. A mágneses érzékelők szerepe, hogy regisztrálják az ajtó összes nyitási/csukási műveleteit, a ki/berakodást, így a flotta menedzserének a rendelkezésére bocsátják a szükséges eszközöket a nemkívánatos események beazonosítására.

Előnyök

Teljes helyzetjelentést kapunk a félpótkocsinak a nyergesvontatóhoz való csatlakozását és leválasztását illetően
Kiírja a félpótkocsi pozícióját és az adott időben megtett távolságot anélkül, hogy a félpótkocsit állandóan csatlakoztassák a traktorfejhez
Az ajtók engedély nélküli személyek általi nyitásakor vagy csukásakor email-ben vagy SMS-ben küld értesítést
Monitorozzák az áru szállítási paramétereit

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA MONITORIZARE SEMIREMORCI