TrackGPS

Egészség & Gyógyszerek

A sürgősségi orvosi szolgáltatások néhány  kihívása a gépkocsivezetők és a diszpécserek közötti kommunikáció, a feladatok vagy a járművek elosztása a szükséglettől függően, az üzemanyag-fogyasztás nyilvántartása, az útvonalak ellenőrzése a bevetés időtartamának csökkentése érdekében. Mindezt a TrackGPS által kínált megoldások segítik. 

Az alkalmazás lehetővé teszi a gépkocsik bármikori monitorozását, növelve  a beavatkozási kapacitást és a sürgős esetek során az ellenőrzést. Látható lesz az eseményhez legközelebb található jármű, és fontos információkat közölhetsz a gépkocsivezetővel. Úgyszintén lehetőség nyílik a megtett távolságok optimalizálására, ami hozzájárul a beavatkozás időtartamának lerövidítéséhez, továbbá az üzemanyagfogyasztás pontos megállapítására a meglévő üzemanyag mennyiségének feltérképezéséhez, ez által pedig a költségek csökkentéséhez. 

Ami a gyógyszeripari termékek szállítását illeti, ilyenkor szükség van a hőmérséklet szigorú ellenőrzéséhez. A TrackGPS lehetővé teszi a hőmérséklet valós időn belül történő ellenőrzését és a hűtési rendszerek működésének ellenőrzését olyan észlelők által, amelyek Bluetooth segítségével közlik az ajtónyitásra vonatkozó specifikus adatokat, vagy ha nagy a hőmérsékletingadozás, az alkalmazás automatikus vészjelzést küld a menedzsernek vagy a gépkocsipark felelősének. Ő majd intézkedéseket foganatosíthat a be nem tervezett eseményekkel kapcsolatosan.

TELJES MEGOLDÁSOK EGY EGÉSZSÉGÜGY ÉS GYÓGYSZERIPAR TERÜLETEN TEVÉKENYKEDŐ FLOTTA IRÁNYÍTÁSÁRA ÉS NYOMON KÖVETÉSÉRE:

VEHICLE TRACKING

A TrackGPS alapvető funkciója a flotta alapszintű GPS-es megfigyelését biztosítja.

ADATOK LEOLVASÁSA A FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉPRŐL (CAN)

Lehetővé teszi a jármű fedélzeti számítógépén futó adatok valós idejű ellenőrzését.

A JÁRMŰVEZETŐ VISELKEDÉSE

A járművezetők vezetési stílusának valós időben történő megfigyelése.

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Lehetővé teszi a jármű valós idejű ellenőrzését, a különjelentéseket kiállítását és a riasztások vagy értesítések beállítását.

BIZTONSÁGOS VEZETÉS

A támogatott elővigyázatos vezetés funkció révén biztosíthatja alkalmazottjai biztonságát.

KOMMUNIKÁCIÓ A JÁRMŰVEZETŐVEL

Lehetővé teszi a diszpécser/flottamenedzser és a sofőr között kommunikációt a TrackGPS Communicator segítségével.

TRACKGPS SZOLGÁLTATÁSOKAT HASZNÁLÓ ÜGYFELEK:

FEDEZZE FEL A TRACKGPST HASZNÁLÓ CÉGEK SIKERTÖRTÉNETEIT!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.