TrackGPS

Mezőgazdaság

A mezőgazdaságban használt gépkocsiállomány hatékony menedzsmentje hozzájárulhat a termelés jelentős növeléséhez, ha figyelembe veszik az olyan lényeges paramétereket, mint a gépkocsivezetők teljesítménye és a karbantartási költségek. A TrackGPS éjjel-nappal figyelemmel követi a tevékenységet, hogy valós időn belül tudni lehessen a munkagépek helyét és a munkaórák számát, és minden gépkocsi esetében külön-külön ki lehet állítani az útiokmányokat.  A mi platformunk által lényeges adatokat tudhatsz meg a gépkocsiban levő fedélzeti számítógépről az üzemanyag-fogyasztásról, a megtett kilométerek számáról vagy a motor fordulatszámáról, mindezek befolyásolják a gépkocsipark karbantartási költségeit. A TrackGPS által ellenőrizheted a mezőgazdasági műveleteket.

TELJES MEGOLDÁSOK EGY MEZŐGAZDASÁG TERÜLETEN TEVÉKENYKEDŐ FLOTTA IRÁNYÍTÁSÁRA ÉS NYOMON KÖVETÉSÉRE:

VEHICLE TRACKING

A TrackGPS alapvető funkciója a flotta alapszintű GPS-es megfigyelését biztosítja.

ADATOK LEOLVASÁSA A FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉPRŐL (CAN)

Lehetővé teszi a jármű fedélzeti számítógépén futó adatok valós idejű ellenőrzését.

JÁRMŰVEZETŐ-AZONOSÍTÁSA

Olyan cégekének ajánlott, ahol a járművet több alkalmazott is használja, vagy az alkalmazott több járművet is használ a munkavégzés során.

HÓELTAKARÍTÁS

A TrackGPS külön az Ön részére fejlesztett ki egy jó teljesítményű funkciót, amellyel a hóeltakarítási tevékenységeket irányíthatja.

TRACKGPS SZOLGÁLTATÁSOKAT HASZNÁLÓ ÜGYFELEK:

FEDEZZE FEL A TRACKGPST HASZNÁLÓ CÉGEK SIKERTÖRTÉNETEIT!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.