TrackGPS

Hogyan különböztetheted meg a gépkocsi-menedzsment eszközeit?

Hogyan különböztetheted meg a gépkocsi-menedzsment eszközeit?

31/03/2023

Több ok miatt dönthetsz úgy, hogy egy gépkocsimenedzsment eszközt használsz, kezdve attól, hogy átfogó képet akarsz kapni a cég járműveinek tevékenységéről és a gépkocsivezetők hatékony munkavégzéséről. A következő lépés az, hogy a szükségleteidtől függően megállapítod, melyik a gépkocsiflotta menedzsmentjének legmegfelelőbb eszköze.

A döntéshozatalkor fontos tényező a befektetés megtérülése és a gazdasági előnyök, amelyeket elérhetsz. A gépkocsipark korszerű kezelésével a havi átlagköltségek 14–25 százalékkal csökkenhetnek. A gépkocsiparkot alkotó járművek számának növekedésének kontextusában ez  a növekedés jelentős lehet.

A továbbiakban a rendelkezésedre bocsátunk néhány olyan tájékozodási jellemzőt, amelyet figyelembe kellene vegyél, amikor a flottamenedzsment eszközét kiválasztod.

Mit ajánlhatunk?

Szükséged van a tachográf, az üzemanyag-fogyasztás adatainak könnyű kezelésére,   a gépkocsivezetők tevékenységével vagy a járművek működésével kapcsolatos különböző vészjelzésekre? Fontos, hogy először azonosítsd be a szükségleteidet, hogy meglásd, hogy az általad kiválasztott eszköz rendelkezésedre bocsát-e minden, számodra szükséges információt. Úgyszintén ennek személyre szabottnak kell lennie, hogy csak az általad használt funkciókat aktiválhasd.

Bárhol, bármikor elérhető információk

Az információ elérhetősége egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. Ebben a kontextusban  a webes és a mobilalkalmazások széleskörű hozzáférést biztosítanak, az adatok egy kattintásra vannak. Emellett a szolgáltatott információk csak annyiban hasznosak, amennyiben relevánsak, így azok valós idejű frissítése több mint szükséges.

Legkorszerűbb technológia

A szoftver szempontjából korszerű eszközt a legjobb minőségű hardware eszközökkel kell megtámogatni. A  TrackGPS  eszközöket a legjobb európai eszközökkel valósítjuk meg: Teltonika és Queclink, amelyek a csatlakoztathatóság, a megbízhatóság és szerviz  terén vezető szerepet töltenek be, ezért a mi szoftverünk biztos alapokon áll.

A bizalomra alapozott partnerség

Végül figyelembe kell venni, hogy milyen az együttműködés közted és a flottakezelő megoldást szolgáltató cég közötti. A minőségi szolgáltatások mellett a tanácsadás és a műszaki segítség jelentheti a különbséget. A nehézségek elkerülhetetlenek, de az ilyen helyzetek hatékony kezelése nagy előnyt jelenthet, főleg olyankor, amikor az idő értékes tényezővé válik.

Kategóriák

Contact

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.