TrackGPS

Megtakarítások kiszámolása

Nézze meg, mennyivel csökkentheti kiadásait hatékony flottakezeléssel!

Megtakarítások kiszámolása

Simulează un calcul al economiei pe care o poți obține, folosind calculatorul. Vezi care sunt avantajele financiare de care poți beneficia în prezent, dar și în contextul creșterii flotei tale de vehicule.

"*" a kötelező mezőket jelöli

E-mail cím*

* Calculele realizate sunt orientative și depind de exactitatea informațiilor introduse.
** Prețul carburantului este calculat în funcție de prețul mediu la pompă din fiecare zi.

Támogatás

Gyakran ismételt kérdések

Az Ön által aláírt eredeti megállapodás kézhezvételét követően a TrackGPS műszaki csapata kiszállítja Önnek és telepíti a megrendelt eszközöket.
Az árajánlat személyre szabott, a járművek számától és az Ön igényeitől függ. Az árat kiszámolhatja a Megtakarítások kiszámolása vagy a Testreszabott ajánlat beállításával.
Az Ön igényeinek alapján, miután elolvasta a funkciók leírásait, könnyen rájöhet, hogy melyikek felelnek meg az Ön igényeinek. Ezután kérhet egy árajánlatot az Ön igényei, a választott funkció és a járművek száma alapján.
Helymeghatározás, útvonal, ütemterv, FAZ, parkolási jelentés és még 120 féle jelentés a választott funkciótól függően.
Berendezéseinket integrált SIM-kártyával ellátott GPS-rendszeren működteti, amely a határon való átlepést követően azonnal elindítja a roamingot.
A telepítési idő a választott funkciótól, a jármű típusától, a telepítés feltételeitől és egyéb tényezőktől is függ. 20 perctől 3 óráig is eltarthat.
A berendezés mérete a választott funkciótól függően változik. A legkissebb 65 mm x 55 mm x 20 mm, a legnagyobb pedig 105 mm x 70 mm x 35 mm.
A berendezések nem igényelnek különleges karbantartási munkálatokat. A járműnek, amelyre a berendezést telepíteni fogja, működőképes elektromos rendszerrel kell rendelkeznie.
Ha egy egyszerű GPS-eszközről van szó, akkor mellékelünk egy felhasználói kézikönyvet, és azt saját maga is telepítheti. A szintmérő szondákat csak a TrackGPS szakemberei szerelhetik fel.
Nem, a legtöbb funkció nem invazív jellegű. Csatokat használunk a kábelekhez való rögzítéshez (hogy ne vágjuk le a készülékhez rögzítendő vezetékeket) valamint Bluetooth érzékelőket (hogy ne kelljen semmit átfúrni) és néhány önálló elemmel rendelkező berendezést (hogy elkerüljük a jármű akkumulátorjához való csatlakozást).