TrackGPS

Rólunk – Küldetés

A Trackgps mintegy 17 éves tapasztalattal kifejlesztett járműkövető, flottakezelő szolgáltatási rendszer. Az Arobs Pannónia Software saját fejlesztése, amely jelentősen hozzájárul a cég sikereihez.

Fedezzen fel egy új flottakezelési élményt

A  TrackGPS alkalmazás új tapasztalatot nyújt a flotta  menedzsmentjében:  kiváló kapcsolódás, az adatok  nyomon követése,  az adatokhoz, grafikai jelentésekhez és a műszerfalhoz való hozzáférés valós időn belül.  Minden azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzuk, őrizzük meg az operatív hatékonyságot, csökkentsük a költségeket a minőség romlása nélkül.

Sikerrel alkalmazzák azok a cégek, amelyek olyan különböző iparágakban tevékenykednek, mint például:

építkezések, FMCG, futárszolgálat, közszolgálatok, vendéglátóipar és szállodák, hűtött szállítás, biztonság, logisztika, IT, távközlés, bankok, mezőgazdaság.

A gépkocsiparkok menedzsereinek széles skálájú monitorozást ajánlunk. Ezeket az iparágtól függően személyre szabhatjuk, a cél a költségek csökkentése és a műveletek hatékonyabbá tétele. Bármi is legyen a gépkocsipark menedzsmentjének szükséglete, a mi szakembercsoportunk a megfelelő megoldást ajánlja. TrackGPSl, együtt kilométerről kilométerre!

Történetünk

  1. TrackGPS létrehozása

  2. SASFleet beszerzés

  3. CFTS beszerzés

Örülünk, hogy úgy döntött, hogy bízik az általunk kínált szolgáltatások minőségében.

Garantáljuk az adatai teljes biztonságát és hitelességünk igazolásként felsoroljuk a cég által az évek során megszerzett összes tanúsítványt:

  • ORDA (Román Szerzői Jogi Hivatal)
  • HU-GO (Elektronikus útdíjszedési rendszer)
  • Certificat ISO 9001:2015 tanúsítvány szoftvermegoldás-fejlesztésére, a GPS-rendszerek létrehozására és szervizelésére
  • Certificat ISO/IEC 27001:2013 tanúsítvány szoftvermegoldások fejlesztésére, GPS rendszerek forgalmazására, megvalósítására és szervizelésére
  • Certificat ISO 14001:2015 információkezelésre és biztonságra vonatkozó tanúsítvány
  • Certificat ISO 45001:2018 környezet- és egészség valamint munkavédelmi menedzsment-tanúsítvány

DÍJAK ÉS TANÚSÍTVÁNYOK