TrackGPS

Rólunk – Értékek

A Trackgps mintegy 17 éves tapasztalattal kifejlesztett járműkövető, flottakezelő szolgáltatási rendszer. Az Arobs Pannónia Software saját fejlesztése, amely jelentősen hozzájárul a cég sikereihez.

Fedezzen fel egy új flottakezelési élményt

A  TrackGPS alkalmazás új tapasztalatot nyújt a flotta  menedzsmentjében:  kiváló kapcsolódás, az adatok  nyomon követése,  az adatokhoz, grafikai jelentésekhez és a műszerfalhoz való hozzáférés valós időn belül.  Minden azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzuk, őrizzük meg az operatív hatékonyságot, csökkentsük a költségeket a minőség romlása nélkül.

Sikerrel alkalmazzák azok a cégek, amelyek olyan különböző iparágakban tevékenykednek, mint például:

építkezések, FMCG, futárszolgálat, közszolgálatok, vendéglátóipar és szállodák, hűtött szállítás, biztonság, logisztika, IT, távközlés, bankok, mezőgazdaság.

A közösség

A TrackGPS  egy emberek által embereknek  kifejlesztett monitorozási mód.  Ügyfeleinkkel állandó kapcsolatban állunk, és folyamatosan támogatást nyújtunk minden esetben.

Minőség

Tudatában vagyunk annak, hogy a mi alkalmazásunk milyen fontos ügyfeleink napi tevékenysége során. Ezért állandóan megbizonyosodunk arról, hogy a lehető legmagasabb színvonalú műszaki segítséget és támogatást nyújtjuk.

Innováció

A munkakörülmények folyamatosan fejlődnek, amely által bátorítjuk a kreativitást és az innovációk felfedezését minden területen, ahol dolgozunk.

Ügyfeleink ösztönöznek minket

A TrackGPS a gépkocsipark menedzserei tevékenységének hatékonnyá tételével kapcsolatos óhajból fakadt, ezért folyamatosan igazodunk  ügyfeleink szükségleteihez, hogy javítsuk a tevékenységünket.

Termelékenység és hatékonyság

Tudjuk,  mindannyiunk számára milyen fontos az idő. Ezért a minőség mellett ügyfeleinknek termelékenységet és hatékonyságot nyújtunk, hogy a tevékenységük minél gördülékenyebb legyen.

Történetünk

  1. TrackGPS létrehozása

  2. SASFleet beszerzés

  3. CFTS beszerzés

Örülünk, hogy úgy döntött, hogy bízik az általunk kínált szolgáltatások minőségében.

Garantáljuk az adatai teljes biztonságát és hitelességünk igazolásként felsoroljuk a cég által az évek során megszerzett összes tanúsítványt:

  • ORDA (Román Szerzői Jogi Hivatal)
  • HU-GO (Elektronikus útdíjszedési rendszer)
  • Certificat ISO 9001:2015 tanúsítvány szoftvermegoldás-fejlesztésére, a GPS-rendszerek létrehozására és szervizelésére
  • Certificat ISO/IEC 27001:2013 tanúsítvány szoftvermegoldások fejlesztésére, GPS rendszerek forgalmazására, megvalósítására és szervizelésére
  • Certificat ISO 14001:2015 információkezelésre és biztonságra vonatkozó tanúsítvány
  • Certificat ISO 45001:2018 környezet- és egészség valamint munkavédelmi menedzsment-tanúsítvány
  •  

DÍJAK ÉS TANÚSÍTVÁNYOK