TrackGPS

FleetCam, a flotta feletti teljes perspektíva

FleetCam, a flotta feletti teljes perspektíva

16/03/2023

A FleetCam megoldás értékes információkat bocsát a rendelkezésedre, amelyek hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik tevékenységedet.

A videofelvételeknek a telematikus adatokkal való összehangolásával és a Cloud-ban való elraktározásukkal az eszköz gyors hozzáférést biztosít bármilyen incidens részletes információihoz. Úgyszintén lehetőséged nyílik valós időben megtekinteni az előre beállított eseményeket.

A videotelematika a fleet management egyik ága, amely által feltérképezheted a videoinformációval rendelkező telematikus adatokat.  A rendszer egy videokamerából, digitális videorecorder-ből   (DVR) és  GPS rendszerekből áll. A videóadatokat a webes alkalmazásba továbbítják, a flottamenedzser pedig az összes járművet többféle módon is nyomon követheti: élőben, értesítések által amikor eseményre kerül sor, vagy a médiagaléria megnyitása által, hogy rendszerezze, vizualizálja vagy letöltse az elraktározott felvételeket.

Miért lenne szükség videóadatokra a flottád menedzsmentjéhez?

A leggyakoribb okok, amelyek gondot okozhatnak a járműnek és a flottamenedzsernek, azok a veszélyes balesetek és manőverek.

A FleetCam segít, hogy elkerüld ezeket. A rendelkezésedre áll egy korszerű platform, amely lényeges információkat szolgáltat a nemkívánatos események elkerülése végett.

A FleetCam konkrét információkat és valós adatokat szolgáltat különböző eseményekről: baleset (a pánikgomb megnyomása által), hirtelen gyorsítás vagy fékezés, illetve egyéb veszélyes manőverek (például  tolatás, éjszakai utak rosszul megvilágított helyen) esetén.

A FleetCam előnyei a következők:

  • Az eseménnyel kapcsolatos videófelvételekhez való gyors hozzáférés
  • A teljes flotta biztonsága
  • Az alkalmazottak hatékonyságának növelése
  • A gépkocsivezető magatartásának javítása

Rád is illik a fenti helyzetek egyike? Keress meg minket és kérj személyre szabott ajánlatot a flottádra!

Kategóriák

Contact

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.