TrackGPS

Fogalmak & Feltételek

www.trackgps.ro honlap az  Arobs Transilvania Software R.T. (adószám RO11291045, cégbírósági szám J12/1845/1998, törzstőke: 100.000 lej) tulajdonát képezi.

Honlapunk használatakor az alábbiakat vegye figyelembe:

Copyright

Az Arobs Transilvania Software rendelkezik a tulajdonjogokkal, beleértve a honlap tartalmával (például szöveg, képek, logó) kapcsolatos szellemi tulajdonjogot; vagy más felhasználási jogot esetenként; a szerzői jogokat a speciális törvény védi (polgári/bűnvádi jogkövetkezményekkel), tehát a honlap, illetve a honlapon található bármelyik tartalom reprodukálása (vagy bármilyen formájú feldolgozása) csakis a cégünk írásos beleegyezésével történhet. 

A TrackGPS jelvényt (logót) csakis a mi beleegyezésünkkel lehet használni.

Disclaimer (A felelősség korlátozása)

Nem vállalunk semmilyen felelősséget a honlapunk felhasználása miatt bekövetkezett anyagi vagy erkölcsi kárért, amelyeknek különböző okai lehetnek (például: hibák, mulasztások, kifejtett vélemények), ezt a kockázatot a felhasználók vállalják. Ha létezik olyan tartalom, amelyet a felhasználók letölthetnek, a cég nem vonható felelősségre a letöltés során bekövetkezett lehetséges vírusfertőzés miatt.