TrackGPS

Whitepaper

DOLGOZZ FEL TELEMATIKAI ADATOKAT, ÉS OPTIMALIZÁLD A TEVÉKENYSÉGET!

A gépkocsiflottához tartozó járművek számának növekedésével az üzleti tevékenység és a menedzsment megszervezése több időt és erőfeszítést vesz igénybe az ügyvezetők részéről. Figyelembe véve a korlátolt erőforrásokat, ezt nem lehet a végletekig fokozni. 

Automatizált alkalmazás használatával a TrackGPS megkönnyíti ezt, az alkalmazás lehetővé teszi a gépkocsiállomány bővítését és a járműveken elhelyezett eszközök által szolgáltatott telematikai információk elemzését.  

A whitepaper által a TrackGPS biztosítja a könnyű és hatékony menedzsmentet, továbbá a munkavállalók termelékenységének növelését.  

Mit ajánl ez a whitepaper?

Ezen eszköz által bevezetik az ügyvezetőt a telematika és a IoT területére, továbbá teljes mértékű rálátást biztosítanak a TrackGPS eszközre az ön vállalkozására gyakorolt hatásával kapcsolatban.

A TrackGPS csakis az általad megadott célra fogja használni az általad megadott e-mail címet. Szeretnék:

A whitepaper bemutatja a gépkocsipark menedzsere által megélt kihívásokat, de az üzleti forgalom mérésére vonatkozó módszereket is, így ezek a műveletek nem maradnak ellenőrizetlenül. 


Optimalizáld a rendelkezésedre álló erőforrásokat, és ezáltal csökkentsd a költségeidet, akadályozd meg, hogy a munkavállalók a munkaidejükben a személyes ügyeiket rendezzék!

„AZ AUTONÓM ÉS A CSATLAKOZTATOTT JÁRMŰVEK PIACA (IOT) ELÉRI A 2 MILLIÁRD DOLLÁRT.”