TrackGPS

Teherautók

A jövedelmező szállítócégek hatékony és jól szervezett flottát igényelnek. Az üzleti és kereskedelmi sikereket jelentősen befolyásoló tényezők az áruk időben történő és biztonságos kiszállítása, a kínált szolgáltatások minősége és a minél alacsonyabb működési költségek.

A TrackGPS által kínált megoldások segítségével a flottát úgy kezelheti, hogy növeli annak termelékenységét és csökkenti a működési költségeket.

Az egyes járművek helyének és útvonalának valós idejű nyomon követése lehetővé teszi az útvonalak optimalizálását, ezzel pedig biztosíthatja az áru időben történő kiszállítását.

A járművezető vezetési stílusának nyomon követése nagyobb beleszólási lehetőséget kínál a járművek használatába és közvetlen módon csökkenti a karbantartási költségeket.

A kommunikációs alkalmazás segítségével könnyedén küldhet üzeneteket a járművezetőnek, fontos információkat közölhet velük a megrendelés felvételről, esetleges váratlan eseményekről, bejelentéseket tehet vagy értesítheti őket. A járművezetőnek lehetősége van az üzenetekre közvetlenül az alkalmazáson keresztül válaszolni.

Az indokolatlan üzemanyagfogyasztás vagy az üzemanyag-veszteség már nem jelent gondot. A TrackGPS specifikus funkciója lehetővé teszi az üzemanyagszint és az üzemanyag-fogyasztás folyamatos ellenőrzését a tankolások valós idejű összehasonlításával.

A TrackGPS-en keresztül összegyűjtött adatok segítségivel folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt, Ön pedig hatékonyabbá teheti a flottája tevékenységét, valós adatok alapján csökkentheti a költségeket és növelheti a termelékenységet.

TEHERAUTÓK MŰKÖDTETŐ CÉGEK SZÁMÁRA JAVASOLT MEGOLDÁSOK:

A JÁRMŰVEZETŐ VISELKEDÉSE

A járművezetők vezetési stílusának valós időben történő megfigyelése.

JÁRMŰVEZETŐ-AZONOSÍTÁSA

Olyan cégekének ajánlott, ahol a járművet több alkalmazott is használja, vagy az alkalmazott több járművet is használ a munkavégzés során.

ETOLL LEÍRÁS

A HU-GO jegyrendszeren keresztül automatikusan kifizeti a magyarországi útdíjakat.

SZABÁLYOZHATÓ HŐMÉRSÉKLET ÉS PÁRATARTALOM

Egy funkció a hőmérséklet valamint a szállítási környezet és körülmények szigorú ellenőrzésére.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

Folyamatosan nyomon követi a tartály üzemanyagszintjének változását.

HÓELTAKARÍTÁS

A TrackGPS külön az Ön részére fejlesztett ki egy jó teljesítményű funkciót, amellyel a hóeltakarítási tevékenységeket irányíthatja.

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!