Tachográf-leolvasó

A tachográf használata kötelező, így a készülék nélkülözhetetlen minden olyan esetben, amikor kötelező rögzíteni a megtett útvonalakat és a munkaidőt.

A flottamenedzserek az adatokat felügyeleti és elemzési célokra használják, a hatóságok pedig ezek alapján ellenőrzik az előírt vezetési- és pihenőidőket, amelyeknek összhangban kell lenniük a munkaidőre vonatkozó uniós minimumkövetelményekkel.

A tachográf adatainak letöltése jogi következményekkel jár, de a menedzserek számára információforrásaként szolgál az útvonalon közlekedő járművek és sofőrök tevékenységével kapcsolatban.

A tachográf kártya letöltésére vonatkozó törvény betartása néha költséges és fárasztó folyamat. A Románia területét elhagyó járművek most egy webes platformon keresztül közvetlenül a saját számítógépükre tölthetik le az adatokat, ez a folyamat pedig jelentősen megkönnyíti az autóflotta költségeinek csökkentését.

A letöltéshez a vezető kártyáját be kell illeszteni a tachográfba, a menedzsernek internetkapcsolattal kell rendelkeznie, be kell lépnie a tachográf saját alkalmazásába és kapcsolódnia kell a kártyaleolvasóhoz, ameddig e-mailes értesítést nem kap.

A .ddd fájlok távolsági letöltése

Automatikus értesítés e-mailben

Korlátozott és gyors hozzáférés a tachográf adataihoz

* A Tachográf-leolvasó funkciót kompatibilis mátrixszal rendelkező teherautókra lehet csak telepíteni, a funkció csak legújabb grenerációs TrackGPS berendezésekkel működik.

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

EGY ÖSSZETETTEBB ELEMZÉS ÉRDEKÉBEN JAVASOLJUK, HOGY A FUNKCIÓT A KÖVETKEZŐKKEL EGYÜTT TELEPÍTSE: