Kommunikáció a járművezetővel

Legyen szó egy rendelés átvételéről, fontos információk közléséről vagy vészhelyzetről, a járművezető-flottamenedzser kommunikációja elengedhetetlen.

A Kommunikáció funkció két összetevőből áll:

  • TrackGPS Communicator – egy olyan mobilalkalmazás, amelyet Android operációs rendszerrel rendelkező táblagépekre/telefonokra fejlesztettek ki.
  • A TrackGPS webes platformon keresztüli diszpécserrendszer – ezen keresztül a flottamenedzser az összes fent felsorolt ​​műveletet elvégezheti.

A két összetevő hatékony, kétirányú kommunikációt biztosít a diszpécser/flottamenedzser és a járművezető között.

Az alkalmazás segítségével üzenetek formájában információkat vagy értesítéseket küldhet egyetlen kiválasztott járművezetőnek vagy az alkalmazást összes felhasználójának. A járművezető válaszolhat a diszpécser/flottamenedzser üzeneteire. A járművezető ugyanakkor rendelkezhet több gépkocsival is, ilyenkor kiválaszthat egyet, amelyikre fogadja és amelyekről elküldi az üzeneteket.

A kommunikáció elengedhetetlen egy több járművel rendelkező cégnél, a TrackGPS funkció pedig lehetővé teszi a valós idejű adatküldést az összes járművezetőnek.

Valós idejű kommunikáció a járművezetővel

Akár 40% -al nagyobb termelékenység

A rendelés átvételi idejének jelentős lerövidítése

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

A TrackGPS funkció könnyen használható, csak fel kell szerelni egy táblagépet/okostelefont a jármű fedélzetére és el kell indítani rajta a GPRS 3G/4G adatforgalmat, hogy üzeneteket vagy fájlokat fogadhasson és továbbíthasson.