Járművezető-azonosítása

Egy vagy több alkalmazottal rendelkező cégnél a járművek nyomon követése elengedhetetlen a sikeres cégvezetés érdekében. Ezen TrackGPS funkció segítségével a járművezető azonosítása esetén Ön valós időben követheti nyomon, hogy ki, mikor és hogyan használ egy adott céges járművet.

A Járművezető-azonosítás funkció alapjét egy RFID rendszer és egy „riasztó” Led képezi, amely minden egyes GPS-készülékhez csatlakoztatott járműre fel van felszerelve. Ez a „riasztó” hangjelzéseket ad, amikor a sofőr elfordítja a slusszkulcsot és kikapcsol, ha az azonosítás megtörtént, ezután az állapotjelző LED zöldre vált.

Műszaki szempontból két változat létezik. Egyik csak a járművezetők azonosítását teszi lehetőve, a második bonyolultabb és a jármű elindítását egy vállalati kártya alapján engedélyezi vagy tiltja le.

A telepítés után minden járművezető kap egy vállalati kártyát, amely az azonosító megérintésével hitelesíti és rögzíti a vezető adatait a TrackGPS rendszerben. Ha a vezető nem azonosítja magát a kártya segítségével, a jármű nem indul el, vagy a „riasztójelzés” nem hallgat el.

A Járművezető-azonosítás funkció segítségével időt takaríthat meg, irányíthatja és biztosíthatja minden birtokában lévő jármű biztonságát.

Hatékony flottakezelés

Az egyes járművezetők és járművek üzem- illetve munkaidejének igazolása

A járművek használatának ellenőrzése

Az alkalmazottak biztonságának biztosítása

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

EGY ÖSSZETETTEBB ELEMZÉS ÉRDEKÉBEN JAVASOLJUK, HOGY A FUNKCIÓT A KÖVETKEZŐKKEL EGYÜTT TELEPÍTSE: