Járműmegosztás

A több tíz vagy száz járműből álló flottával rendelkező vállalatok, ahol a járműveket általában többen is használják, általában két nagy problémával szembesülnek: a járművek száma túl nagy, de kicsi az autónkénti használat mértéke, vagy a járművek száma alacsony és hatékonyan kellene szétosztani őket a felhasználók között.

A Járműmegosztás funkció egy belső, a cég autóinak használatára jogosult alkalmazottak számára biztosított jegyrendszeren alapul. Az alkalmazottak szükség szerint létrehozhatnak, nyomon követhetnek vagy törölhetnek egy járműfoglalást. A járművezető közvetlenül a TrackGPS alkalmazásból intézheti a foglalásokat (a kérelem jóváhagyását vagy elutasítását), továbbá lehetősége van arra is, hogy SMS-ben lezárjon vagy kinyisson egy járművet.

A jármű hardware távirányító modulja lezárhatja a járművet a központosított zárrendszer segítségével, így senki sem használhatja azt. A modul egy indítási parancs törlésével is lezárhatja a járművet, így a járművezető nem indíthatja el a járművet, még akkor sem, ha nála van a slusszkulcs. A feloldás a jármű ajtajának (a központosított zárrendszer segítségével történő) megnyitásával és az lezárási parancs törlésével jár.

A Járműmegosztás funkció hatékony irányítást biztosít, de csökkenti az üzemeltetési és karbantartási költségeket is.

Akár 20% -kal kevesebb üzemeltetési és karbantartási költségek

A jármű lopás elleni védelmének biztosítása

A flotta hatékonyságának növelése

Akár 40% -al nagyobb termelékenység

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

EGY ÖSSZETETTEBB ELEMZÉS ÉRDEKÉBEN JAVASOLJUK, HOGY A FUNKCIÓT A KÖVETKEZŐKKEL EGYÜTT TELEPÍTSE: