Adatok leolvasása a fedélzeti számítógépről (CAN)

Bizonyos meghibásodások esetén elengedhetetlen a gépezetek egyedi tevékenységének elemzése. A TrackGPS adatolvasási funkció lehetővé teszi, hogy a fedélzeti számítógép (CAN) adatait valós időben kísérje figyelemmel a GPS rendszer közvetítésével.

Ezt a funkciót olyan berendezések biztosítják, amelyek a jármű által megtett útra, a teljes üzemanyagszintre és fogyasztásra, a jármű sebességére, illetve a motor hőmérsékletére és fordulatszámára vonatkozó adatokat gyűjtenek.

Az adatok az AROBS szervereire érkeznek, majd a TrackGPS alkalmazás külön jelentések formájában továbbítja őket, például: üzemanyag-fogyasztási jelentés, sebességdiagram, motorhőmérsékletről szóló jelentés stb.

Az Adatok leolvasása a fedélzeti számítógépről funkció segítségével egy általános képet kaphat, javíthat a járművezetők viselkedésén és csökkentheti a flotta karbantartási költségeit.

Korlátlan hozzáférés az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozó adatokhoz

Pontos grafikonok a járművek sebességére vonatkozóan

Frissített, valós idejű adatok a motor paramétereiről

Az üzemanyag-fogyasztás figyelemmel kísérése

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

A Adatok leolvasása a fedélzeti számítógépről funkciót kizárólag 2002 után gyártott járművekre lehet telepíteni, és csak akkor, ha az adatküldés a CAN protokoll alapján történik.