TrackGPS

Mobile App

A TrackGPS Mobile egy olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten a TrackGPS operációs rendszereken futó telefonokhoz vagy táblagépekhez fejlesztettek ki.

TrackGPS Mobile-t a TrackGPS webes platform minden felhasználója használhatja, amennyiben rendelkezik felügyeleti eszközökkel és előfizetéses hozzáféréssel az alkalmazáshoz.

Felhasználóként a saját Android vagy iOS eszközén bárhol, bármikor hozzáférhet az adatokhoz. Az alkalmazás lehetővé teszi a járművek nyomon követését azok Google térképen való elhelyezésével, az útvonalak vagy a jármű sebességének megtekintésével.

AZ ALAPVETŐ FUNKCIÓK TARTALMAZZA:

Üzemanyagszint-jelentés.
Járművek listája névvel, rendszámmal, aktuális pozíciójukkal, a jármű állapoténak és koordinátáinak feltüntetésével.
Napi jelentés a járművet illetően.
Útvonal létrehozása.
Ütemterv a járművezetővel, a járművel, megtett kilométerekkel, üzemanyag-fogyasztással kapcsolatos valamint indulási és érkezési információkkal.
Valós idejű elhelyezés a térképen.

A FIZETŐS ALKALMAZÁS KIBŐVÍTETT FUNKCIÓI A KÖVETKEZŐK:

MOTOR

Ezen funkció kiválasztása után megjelenik egy felugró ablak, amelyben a felhasználó beírhatja az e-mail címét/telefonszámát, kiválassza a riasztások gyakoriságát és az aktív riasztóidőt.

RIASZTÁS

Ez a funkció értesíti a felhasználót, ha a jármű elhagyta addigi parkolóhelyét. A járművek legkisebb észlelt kilépési távolsága körülbelül 50 méter, a parkolási időhatár pedig 1 perc, de a beállításokkal ezeket a paramétereket lehet módosítani.

KÜLDÉS

Az e-mail cím és időintervallum megadásával a felhasználó e-mailben kap egy linket a jármű pontos helyéről.

ELHELYEZKEDÉS

Mutatja fa elhasználó és a jármű közötti elterülő útvonalat, a távolságot. A felhasználó kiválaszthatja az útvonal típusát („gyalogos” vagy „autós”).

Töltse le a TrackGPS alkalmazást közvetlenül a Google Play vagy az APP Store áruházból!