TRACKGPS MOBILE

A TrackGPS Mobile egy olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten a TrackGPS operációs rendszereken futó telefonokhoz vagy táblagépekhez fejlesztettek ki.

A TrackGPS Mobile-t a TrackGPS webes platform minden felhasználója használhatja, amennyiben rendelkezik felügyeleti eszközökkel és előfizetéses hozzáféréssel az alkalmazáshoz.

Felhasználóként a saját Android vagy iOS eszközén bárhol, bármikor hozzáférhet az adatokhoz. Az alkalmazás lehetővé teszi a járművek nyomon követését azok Google térképen való elhelyezésével, az útvonalak vagy a jármű sebességének megtekintésével.

 

Pár alapvető funkció:

Android

  • Tekintse meg az egyes járművek helyét a térképen.
  • Az útvonal és a megtett távolság.
  • Értesítések a generált jelentésekről.

iOS

  • Másodpercek alatt generált jelentések.
  • Irányítópult a legfontosabb adatokkal.
  • Az üzemanyag-fogyasztás kiszámítása.

A fizetős alkalmazás kibővített funkcióI a következők:

MOTOR

Ezen funkció kiválasztása után megjelenik egy felugró ablak, amelyben a felhasználó beírhatja az e-mail címét/telefonszámát, kiválassza a riasztások gyakoriságát és az aktív riasztóidőt.

RIASZTÁS

Ez a funkció értesíti a felhasználót, ha a jármű elhagyta addigi parkolóhelyét. A járművek legkisebb észlelt kilépési távolsága körülbelül 50 méter, a parkolási időhatár pedig 1 perc, de a beállításokkal ezeket a paramétereket lehet módosítani.

KÜLDÉS

Az e-mail cím és időintervallum megadásával a felhasználó e-mailben kap egy linket a jármű pontos helyéről.

ELHELYEZKEDÉS

Mutatja fa elhasználó és a jármű közötti elterülő útvonalat, a távolságot. A felhasználó kiválaszthatja az útvonal típusát („gyalogos” vagy „autós”).

Töltse le a TrackGPS alkalmazást közvetlenül a Google Play vagy az APP Store áruházból!