TrackGPS

Hogyan készítheti elő a flottáját a hóeltakarításhoz?

Hogyan készítheti elő a flottáját a hóeltakarításhoz?

21/02/2019
flota_utilaje_deszapezire_articol_blog

A hideggel együtt gyorsan megérkezik a hó is. A hóeltakarítással foglalkozó cégeknek fel kell készülniük minden helyzetre, legyen szó a hóeltakarító berendezéseket sürgősségi esetekben történő maximális kihasználásáról vagy a CNADNR szigorú követelményeknek megfelelő jelentéseiről. Emellett hóeltakarítást végző speciális járművekből álló flották költségeinek rendezéséhez a járműveknek kötelező GPS-es megfigyelőrendszerrel rendelkezniük.

A menedzserek számára felmerülő legnagyobb kihívások a következők: az útvonalak rangsorolása és optimalizálása, a költségek igazolása az ajánlatkérők felé, a szolgáltatás minőségének és az ügyfelek elégedettségének biztosítása. Ezen kívül kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén rendkívül fontos lehet még a beavatkozások hatékonysága és sebessége is.

A hatóságok által előírt követelményeknek való megfeleléshez szükséges a megfelelő felkészülés, olyan felszerelések használata, amelyek leegyszerűsítik a munkálatokat, és egy hóeltakarító megoldás bevezetése is.

A TrackGPS a hóeltakarítási tevékenységek irányítását javasolja, így Ön eleget tehet a flotta és az ajánlatkérők szigorú követelményeinek ugyanakkor képes lesz megbirkózni a versenytársakkal is.

Egy ilyen megoldás valós idejű hozzáférést biztosít a hóeltakarító járművek helyével, a megtett útvonallal, a sebességgel, a megállók számával és időtartamával, az üzemanyag-fogyasztással és a terepjárók egyéb napi tevékenységével kapcsolatos részletes információkhoz.

Utólag ezeket az adatokat a következőképpen használhatja fel:

  • A flotta költségeinek rendezése a havi hóeltakarításra vonatkozó adatgyűjtő berendezés segítségével, az előírásoknak megfelelően;
  •  A tevékenység és a munkaidő igazolása az összes megfigyelt gép és berendezés ütemtervének automatikus kiállításával;
  • Információk valós idejű gyűjtése a helyszínről. Az adatok a flotta koordinátorai számára és az ajánlatkérő számára is szükségesek;
  • A rendelkezésre álló erőforrások hatékony kezelése. Ismerve a hóeltakarítási tevékenységben résztvevő gépek helyét, azok az azonnali beavatkozást igénylő területekre küldhetők.

A fejlett GPS nyomkövető-rendszerekkel felszerelt hóeltakarító járművek jelentősen megnövelik a hatékonyságot a hideg évszakban és csökkentik a karbantartási költségeket.

Ön megtalálta a flottája számára legmegfelelőbb hóeltakarító megoldást? Nézze meg az ajánlatunkat vagy kérjen személyre szabott árajánlatot.

 

Kategóriák

Contact

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.