Üzemanyag-fogyasztás

Egy flotta esetében az üzemanyag-fogyasztás az összköltségek több mint 50% -át teszi ki és a flottamenedzser által figyelt legfontosabb paraméterek egyike. A magas üzemanyagköltségek leggyakoribb okai az indokolatlan veszteségek, a fölösleges utak, a hirtelen sebességingadozások vagy az esetleges üzemanyag-szivárgások.

Ezen problémák megelőzésére kínál megoldást a TrackGPS a flotta üzemanyag-fogyasztásának valós idejű ellenőrzése által.

Az üzemanyagszint változását egy vagy több, a járművek tartályában elhelyezett szintmérő berendezéssel ellenőrizheti. Ha a járműnek több üzemanyagtartálya is van, akkor mindegyikbe egy-egy berendezést kell beszerelni. A GPS rendszeren keresztül a berendezések rögzítik és továbbítják a tartályban lévő üzemanyag szintjére vonatkozó adatokat, és így ki lehet számítani és megjeleníteni az üzemanyag-fogyasztás mértékét valamint a tartályban levő üzemanyag szintjét.

A fogyasztásról, a tankolásról vagy az aktuális üzemanyagszint esetleges változásairól szóló komplex jelentések alapján a flottamenedzser felismerheti a túlzott üzemanyag-fogyasztást okozó problémákat és ennek kiküszöbölésével csökkentheti a felmerülő költségeket.

Akár 25% -al kevesebb üzemanyag-fogyasztás

Az esetleges szivárgások és lopások észrevétele és megelőzése

Az üzemanyagszint állandó nyilvántartása

A túlzott fogyasztás alapvető okainak felismerése

A tankolások valós idejű megfigyelése

Akár 20% -al alacsonyabb flotta-karbantartási költségek

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

Az üzemanyag-fogyasztás funkció különösen a nagy járművek (teherautók, buszok) vagy munkagépek esetén javasolt.