Félpótkocsik nyomon követése

A félpótkocsikat a traktorfejtől függetlenül is nyomon lehet követni, ez pedig elengedhetetlen az áruk biztonságához. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megfigyelje a félpótkocsik be- és kirakodó ajtajának zárását/nyitását, még akkor is, ha a félpótkocsi nincs a traktorfejhez csatlakozva és nincs állandó áramellátás alatt.

Ezt úgy jön létre meg, hogy mágneses ajtóérzékelőket és speciális, erősebb belső akkumulátorokkal rendelkező GPS-eszközöket építenek be a félpótkocsiba. A berendezés vízálló és akkor is elérhető, amikor a pótkocsi nincs a traktorfejhez csatlakozva.

A mágneses érzékelőket úgy tervezték meg, hogy azok rögzítsék félpótkocsi be- és kirakodó ajtajának zárását/nyitását, így biztosítva a flottamenedzser számára, hogy észlelje az esetleges nem kívánt eseményeket, mint például a rakománylopásokat.

Emellett az alkalmazás a traktorfejhez történő csatlakozások és leválások számát is rögzíti, így bármilyen illetéktelen hozzáférés megelőzhető.

A félpótkocsikra szánt TrackGPS funkció segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti a szállított árukat.

Valós idejű hozzáférés a félpótkocsikra vonatkozó információkhoz

Az áruk biztonságának és minőségének biztosítása

Riasztás ajtók jogosulatlan megnyitása esetén

A traktorfejhez való csatlakozás nem szükséges

A rakomány szállítási környezetének ellenőrzése

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

A Félpótkocsik nyomon követése funkció hosszú távon lehetővé teszi a pótkocsi felügyeletét anélkül, hogy az a traktorfejhez lenne kapcsolva.