A járművezető viselkedése

A közúti balesetek és bírságok legfőbb oka a sofőr figyelmetlensége vagy agresszív vezetési stílusa, de ezek a tényezők felelősek a magas flotta-karbantartási költségekért is.

A hasonló kellemetlenségek elkerülése érdekében a TrackGPS olyan megoldást kínál, amellyel valós időben figyelheti meg a sofőrök vezetési stílusát. Ez elengedhetetlen az alkalmazottak biztonsága valamint a flottamenedzserként felügyelt járművek használatának hatékony ellenőrzése szempontjából.

Ez a funkció olyan speciális megfigyelési eszközök segítségével jön létre, amelyek adatokat továbbítanak a TrackGPS alkalmazáshoz. Ezen adatok alapján a vezetési stílus paramétereire vonatkozó jelentések keletkeznek (ezek többek között tartalmazzák a jármű sebességét, a sebességkorlátozási előírások megszegésének számát térkép alapján, a hirtelen gyorsulások és fékezések, illetve túl nagy sebességgel bevett kanyarok számát).

Ezen adatok alapján a flottamenedzser megtudja, hogy a sofőr költséghatékonyan vezetett-e, tiszteletben tartotta-e a sebességkorlátozásra vonatkozó előírásokat és bekapcsolta-e a biztonsági övet. Az adatok alapján egy konkrét vezetéssel kapcsolatos viselkedés-elemzést kap, amely segítségével indokolt döntéseket hozhat.

Valós idejű hozzáférés a vezetési stílussal kapcsolatos információkhoz

Akár 70% -kal jobb vezetési stílus

Az alkalmazottak biztonságának növelése

Akár 15% -kal kevesebb közúti bírság vagy baleset

Akár 20% -al alacsonyabb flotta-karbantartási költségek

Az alkalmazottak biztonságának növelése

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

EGY ÖSSZETETTEBB ELEMZÉS ÉRDEKÉBEN JAVASOLJUK, HOGY A FUNKCIÓT A KÖVETKEZŐKKEL EGYÜTT TELEPÍTSE: