Az adott iparágnak, annak sajátosságainak, az autók számának és típusának valamint gyártási évének megfelelő GPS-megfigyelési megoldás kiválasztása.

Lásd a TrackGPS funkciókat

Kérjen egy BEMUTATÓ  a +36(70)375 5502 es telefonszámon.

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogyan kell elindítani egy funkciót?

  Az Ön által aláírt eredeti megállapodás kézhezvételét követően a TrackGPS műszaki csapata kiszállítja Önnek és telepíti a megrendelt eszközöket.

 • Mennyibe kerül egy TrackGPS felszerelés telepítése?

  Az árajánlat személyre szabott, a járművek számától és az Ön igényeitől függ. Az árat kiszámolhatja a Megtakarítások kiszámolása vagy a Testreszabott ajánlat beállításával.

 • Honnan tudjam, hogy melyik termék kell nekem?

  Az Ön igényeinek alapján, miután elolvasta a funkciók leírásait, könnyen rájöhet, hogy melyikek felelnek meg az Ön igényeinek. Ezután kérhet egy árajánlatot az Ön igényei, a választott funkció és a járművek száma alapján.

 • Milyen jelentéseket hoz létre a TrackGPS?

  Helymeghatározás, útvonal, ütemterv, napi tevékenység jelentés, parkolási jelentés és még 120 féle jelentés a választott funkciótól függően.

 • Külföldön is nyomon követhetem a flottát?

  Berendezéseinket integrált SIM-kártyával ellátott GPS-rendszeren működteti, amely a határon való átlepést követően azonnal elindítja a roamingot.

 • Mennyi időt vesz igénybe a berendezés telepítése?

  A telepítési idő a választott funkciótól, a jármű típusától, a telepítés feltételeitől és egyéb tényezőktől is függ. 20 perctől 3 óráig is eltarthat.

 • Milyen méretű az eszköz?

  A berendezés mérete a választott funkciótól függően változik. A legkissebb 65 mm x 55 mm x 20 mm, a legnagyobb pedig 105 mm x 70 mm x 35 mm.

 • Szükség van különleges karbantartási munkákra a berendezések esetében?

  A berendezések nem igényelnek különleges karbantartási munkálatokat. A járműnek, amelyre a berendezést telepíteni fogja, működőképes elektromos rendszerrel kell rendelkeznie.

 • Telepíthetem egyedül us az eszközöket?

  Ha egy egyszerű GPS-eszközről van szó, akkor mellékelünk egy felhasználói kézikönyvet, és azt saját maga is telepítheti. A szintmérő szondákat csak a TrackGPS szakemberei szerelhetik fel.

 • Elveszíthetem a járműre kapott garanciát a TrackGPS funkciók telepítésével?

  Nem, a legtöbb funkció nem invazív jellegű. Csatokat használunk a kábelekhez való rögzítéshez (hogy ne vágjuk le a készülékhez rögzítendő vezetékeket) valamint Bluetooth érzékelőket (hogy ne kelljen semmit átfúrni) és néhány önálló elemmel rendelkező berendezést (hogy elkerüljük a jármű akkumulátorjához való csatlakozást).

Kapcsolatfelvételi űrlap

Elérhetőségek